Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘OnePlus 3 krijgt basismodel met 4GB RAM en 32GB opslagruimte’

Geschreven door
Geplaatst op2 mei 2016, 14:05 CategorieAndroid

Er is een nieuw gerucht opgedoken over de OnePlus 3. Deze phablet zou namelijk beschikbaar komen in een basismodel met 4GB RAM en 32GB ROM. Daarnaast zou er een variant beschikbaar moeten komen met 6GB RAM en 64GB aan opslaggeheugen.

Gerucht: OnePlus 3 krijgt een basismodel

OnePlus werkt momenteel achter de schermen aan de OnePlus 3. Dit wordt de volgende flagship killer van het bedrijf, en eentje die hard nodig is. De OnePlus 2 is een mooi toestel, op een hoop fronten, maar het scherm valt toch ietwat tegen. De fabrikant heeft dus iets goed te maken en doet dat mogelijke met de opvolger. Deze variant zou een basismodel gaan krijgen met 4GB aan werkgeheugen en 32GB aan opslaggeheugen. De kosten: 310 dollar, wat omgerekend 270 euro is. En dat is helemaal niet duur voor een toestel met veel werkgeheugen.

Daarnaast zou er een versie uitgebracht worden met 6GB aan werkgeheugen (hebben we eerder gehoord) en 64GB aan opslaggeheugen. Over de prijs van dit toestel is nog niets gezegd, maar de verwachting is dat die de grens van 400 dollar niet voorbij zal gaan (348 euro). Beide toestellen zouden in elk geval een Qualcomm Snapdragon 820-processor krijgen. Eerder dook er al een OnePlus 3 op in een benchmark, waar die informatie bevestigd zou zijn. Verder wordt er verwacht dat de nieuwe OnePlus volgende maand wordt aangekondigd.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.