Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘OnePlus 3 krijgt een metalen behuizing’

Geschreven door
Geplaatst op9 mei 2016, 13:41 CategorieAndroid

Er schijnt een prototype van de OnePlus 3 te zijn gelekt. Dit toestel is op de foto gezet en die onthult dat de phablet een metalen behuizing gaat krijgen. De voorkant van dit apparaat doet in elk geval sterk denken aan de OnePlus 2.

Gerucht: OnePlus 3 met metalen behuizing

Op het Chinese sociale netwerk Weibo, vergelijkbaar met Twitter, zijn foto’s opgedoken waarop we mogelijk de OnePlus 3 met een metalen behuizing te zien krijgen. De voorkant doet sterk denken aan een OnePlus 2, die vorig jaar werd uitgebracht, terwijl de achterkant doet denken aan een product van HTC of Huawei. Die achterkant lijkt enigszins gebogen te zijn en beschikt over een subtiele lijn waar mogelijk de antenne in verwerkt zit. Ook lijkt het erop dat het metalen frame één stuk is – maar dat is moeilijk te zien vanwege het gekozen hoesje.

Aan de voorkant zit nagenoeg dezelfde homeknop en vingerafdrukscanner zoals we die tegenkomen op de eerdergenoemde OnePlus 2. Het is heel gemakkelijk om dit gerucht als ‘nep’ te bestempelen, ware het niet voor een foto waarop ‘Over de telefoon’ op te zien is. Daar staat RAIN3000 vermeld als codenaam, een naam die overeenkomt met de naam die we tegenkwamen in eerder gelekte berichten. Ook is er een vermelding gemaakt naar OxygenOS, dat nu is gebaseerd op Android 6.0.1 Marshmallow. OnePlus heeft niet gereageerd.

oneplus-3-protoype-lek-metaal-1

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.