Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OnePlus 3 testen voor release? Schrijf je nu in

Geschreven door
Geplaatst op31 mei 2016, 9:27 CategorieAndroid

OnePlus vindt het erg belangrijk wat gebruikers vinden van de nieuwe OnePlus 3 en daarom heeft het bedrijf achter de nieuwe phablet ervoor gekozen om een aantal exemplaren weg te geven om te laten testen. In totaal zullen dertig liefhebbers met de OnePlus 3 aan de slag mogen gaan, zo kunnen we lezen op het digitale thuis van de Chinese smartphone-fabrikant.

Hoe kun je een OnePlus 3 test-exemplaar krijgen?

Iedereen die interesse heeft om de OnePlus 3 een kans te geven, mag proberen om een plek te veroveren in het ‘reviewer team’. Na uitgebreid overleg zal OnePlus vervolgens dertig mensen uitkiezen die de kans krijgen om de nieuwste smartphone uit te testen. Je krijgt een aantal dagen de tijd om de nieuwste functies goed te kunnen bekijken. Vervolgens wordt er een uitgebreide recensie van je verwacht. Denk jij het in je te hebben om deze taak goed te kunnen volbrengen, dan kun je je via de officiële website van OnePlus aanmelden.

Het is tot 5 juni mogelijk om je in te schrijven. Daarbij moet je onder andere uitleggen waarom jij geschikt bent om de OnePlus 3 van een recensie te voorzien. Mocht je een van de dertig gelukkige testers zijn, dan kun je de telefoon tussen 13 en 20 juni ontvangen. OnePlus behoudt zich overigens wel het recht voor om de telefoon op ieder moment terug te vragen. Op het moment van schrijven hebben zich al bijna 7000 mensen ingeschreven om de OnePlus 3 te willen testen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.