Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OnePlus 3 wordt op 14 juni onthuld, aldus vertegenwoordiger

Geschreven door
Geplaatst op25 mei 2016, 9:46 CategorieAndroid

Een vertegenwoordiger van OnePlus heeft aangegeven dat het nieuwste model van het bedrijf, de OnePlus 3, op 14 juni 2016 zal worden aangekondigd. De presentatie van het apparaat zal te volgen zijn in virtual reality, bijvoorbeeld via de Loop VR van het bedrijf.

Aankondiging OnePlus 3 vindt op 14 juni plaats

De aankondiging van de OnePlus 3 zal op 14 juni gaan plaatsvinden. Dat meldt althans een vertegenwoordiger van het bedrijf tijdens een live chat-sessie. De presentatie van het toestel zal in virtual reality te zien zijn, net zoals dat vorig jaar het geval was. Destijds gaf het bedrijf zo’n dertigduizend Google Cardboards weg aan iedereen die op tijd was er eentje aan te vragen. Dit jaar doet OnePlus het net even anders, door zijn eigen virtual reality-bril aan te kondigen, die geïnteresseerden gratis konden aanvragen via de eigen website van de fabrikant.

Het gaat hier om de Loop VR, waar bijna alle 5- tot 6-inch smartphone is zouden passen, aldus OnePlus. De headset was gratis, maar aanvragers moesten wel de verzendkosten betalen. Mocht je zo’n headset ontvangen volgende maand, dan kun je het nieuwe toestel ook meteen in virtual reality bestellen. De OnePlus 3 krijgt waarschijnlijk een 5,5″-scherm, 1080p-resolutie, een Qualcomm Snpadragon 820-processor en 4GB aan werkgeheugen. Ook zou er een premium model verschijnen, die 6GB aan werkgeheugen aan boord gaan krijgen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.