Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Ook WinZip lanceert zijn universele Windows 10-app

Geschreven door
Geplaatst op5 mei 2016, 9:06 CategorieApplicaties

WinZip heeft bekendgemaakt dat het vanaf nu mogelijk is de universele Windows 10-applicatie van het programma te downloaden uit de Windows Store. Uit de digitale winkel voor Windows kun je nu de gratis probeerversie downloaden, die ook op Windows 10 Mobile werkt.

Download WinZip voor Windows 10

Vine is vandaag niet de enige applicatie die is voorzien van een universele Windows 10-app, ook WinZip is vandaag aan de beurt. Dit is een populair programma waarmee je bestanden kunt verkleinen en versturen. De app werkt niet alleen op tablets en pc’s, ook Windows 10 Mobile voor kleine tablets en smartphones wordt ondersteund. Er is ondersteuning voor Cortana aanwezig, evenals integratie van clouddiensten zoals Box, Dropbox, Google Drive en Microsoft’s OneDrive. Bill Richard, onderdirecteur van ontwikkeling, schreef het volgende.

WinZip started out as Windows users’ first choice for encryption and compression and now we’ve become the central hub for all your file management and sharing needs. Whether we’re supporting direct integration with OneDrive and Office 365 or building new file sharing platforms using Azure, we’re always looking for new ways to take advantage of the latest Windows technologies to help us drive WinZip product innovation and an amazing experience for our users.

Je kunt de app nu gratis downloaden uit de Windows Store. Dat betreft een gratis probeerversie. Na het uitproberen dien je een jaarabonnement te kopen. Er is overigens ook een nieuwe desktopapplicatie uitgebracht voor Windows 10. Deze versie, die niet gebaseerd is op het Universal Windows Platform, werkt soepeler en biedt ondersteuning aan voor meer sociale netwerken. Hier vind je de nieuwe desktopversie.

  • WinZip (UWP)
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.