Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Panasonic komt met upgrades voor Toughbook CF-D1

Geschreven door
Geplaatst op18 mei 2016, 15:48 CategorieWindows

Panasonic kondigt vandaag een upgrade aan voor de robuuste 13.3-inch Toughbook CF-D1 tablet. De CF-D1 is speciaal ontworpen voor technici die werken aan motoren, voertuigen en machines; zowel in de werkplaats als in de open lucht.

De Panasonic CF-D1mk3, zoals het nieuwe model genoemd wordt, biedt hogere prestaties met een lager energieverbruik, waardoor het nog krachtigere diagnostische programma’s kan draaien. Dat is mogelijk dankzij een nieuwe 6e generatie Intel Core i5-6300U vPro-processor (3 MB cache, 2,4 GHz tot 3,0 GHz met Intel Turbo Boost Technology). Daarnaast is de batterijduur van de Toughbook CF-D1 met 50% verhoogd zodat het toestel 12 uur kan functioneren, zonder dat de batterij verwisseld hoeft te worden. Daarnaast heeft de CF-D1mk3 ook Intel Dual Band Wireless-AC 8260 WLAN and V4.1 class 1 Bluetooth en een 5MP camera om foto’s van de situatie te maken.

De CF-D1mk3 beschikt over een geüpgraded 13.3-inch widescreen HD lcd-display met LED backlight, dat speciaal ontworpen is om real-time diagnostische programma’s en telematische data te lezen of schema’s te bekijken. Het scherm heeft een upgrade gekregen met de nieuwste IPS-display technologie (400cd/ m² helderheid). Dankzij deze IPS-display moet het scherm in alle omstandigheden perfect leesbaar zijn en kan het resistieve touchscreen ook bediend worden met handschoenen of een pen.

De CF-D1mk3 kan naar de behoefte van de klant geconfigureerd worden met alle mogelijke poorten, die nodig zijn voor een betrouwbare overdracht van diagnostische data. Zo kan de tablet uitgerust worden met een Serial- of VGA-poort, een tweede LAN-poort of twee robuuste USB-poorten.

Op de nieuwe Toughbook CF-D1 is Windows 10 Pro geïnstalleerd. Op de CF-D1mk3 is een optionele downgrade naar Windows 7 Professional met uitgebreide Windows 7 Skylake-systeemondersteuning mogelijk. Dankzij het robuuste ontwerp heeft de CF-D1mk3 ook een IP65-certificering, die aangeeft dat de tablet bestand is tegen water, stof en valpartijen van maximaal 90 cm. hoogte. Elke Toughbook wordt geleverd met een hardwaregarantie van 3 jaar bij regulier gebruik voor de bestemde doeleinden en 5 jaar garantie op onderdelen met een reparatiegarantie van 96 uur.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.