Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Panasonic lanceert nieuwe 7-inch Toughpad-tablet

Geschreven door
Geplaatst op31 mei 2016, 15:09 CategorieAndroid

Panasonic introduceert een nieuwe generatie van de Toughpad FZ-B2 7-inch tablet. Deze robuuste Toughpad FZ-B2mk2 moet met de nieuwste Intel Atom x5-Z8550 Quad Core-processor en het Android 6.0-besturingssysteem tot 32 procent betere prestaties dan zijn voorganger leveren. De levensduur van de hot swappable accu is verlengd tot maximaal 8 uur of 16 uur met de uitgebreide batterij. Het lichtgewicht ergonomische en ventilatorloze design van de tablet is onveranderd.

De FZ-B2mk2 beschikt over flexibele mogelijkheden voor een barcodelezer, smartcardlezer, LAN en 4G om het toestel aan te passen aan de wensen van de klant. Het is de eerste robuuste tablet met een USB 3.1 type C-poort voor een omkeerbare aansluiting voor powerladen en USB On The Go-functionaliteit voor het kopiëren en overbrengen van bestanden van een Android -toestel naar een pc met transmissiesnelheden tot 5 Gbps.

Om IT-beheerders de nodige flexibiliteit en veiligheid te garanderen beschikt de FZ-B2mk2 over Google Android for Work, waarmee het device kan worden voorzien van afzonderlijke profielen voor werk en privé. Daarnaast zorgt kant-en-klare, configureerbare updatesoftware ervoor dat IT-beheerders toestellen ook in het veld beter dan ooit kunnen beheren. Met FOTA kunnen IT-beheerders het besturingssysteem en de applicaties per gebruikersgroep bijwerken, terwijl met SCOMO aangepaste image-updates per gebruikersgroep draadloos doorgegeven kunnen worden.

Het beeldscherm van de Toughpad FZ-B2mk2 beschikt over een brede kijkhoek en een hoge zichtbaarheid (500 cd/m2). Die zorgen ervoor dat het scherm in alle omstandigheden leesbaar blijft. Het capacitieve touchscreen kan worden gebruikt met de blote hand, met handschoenen aan of met een optionele passieve stylus. Voor de Android- en Windows-devices kan dezelfde randapparatuur zoals cradles, voertuigbevestigingen, accu’s en opladers gebruikt worden, die al op de markt zijn voor de 7-inch Toughpad FZ-M1 tablet.

Daarnaast heeft de robuuste tablet een geüpgradede Full HD-webcamera aan de voorkant en een 8 MP-camera aan de achterkant en beschikt de tablet over geïntegreerde directionele arraymicrofoons voor communicatie, conference calls en spraakherkenningssoftware. Door de nieuwste Intel Dual Band Wireless-AC 8260-technologie en Bluetooth v4.2 garandeert de FZ-B2mk2 een optimale connectiviteit in alle locaties of situaties.

De nieuwe Toughpad FZ-B2 is leverbaar vanaf eind juli 2016 voor een prijs vanaf 898 euro excl. btw.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.