Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Patent van Apple opgedoken: een cover met een scherm erin

Geschreven door
Geplaatst op10 mei 2016, 15:10 CategorieAccessoires

Apple heeft een patent in handen gekregen voor een cover voor een iPad, die is voorzien van zijn eigen scherm. En nog slimmere Smart Cover, dus. Of het bedrijf uit Cupertino ook daadwerkelijk deze accessoire gaat produceren, is op dit moment nog niet duidelijk.

Patent van Apple laat cover met extra scherm zien

Er is een nieuw patent van Apple opgedoken waarin een cover te zien is voor een iPad, een Smart Cover, die is voorzien van zijn eigen scherm. Dat scherm kan op verschillende manieren gebruikt worden: zo kan de tekst doorlopen of kan het dienen als een touchpad. Ook zou je op dit scherm kunnen schrijven, zoals je dat op het normale scherm zou doen – een volledig input device, dus. Deze cover zou je aansluiten middels de Smart Connector op de iPad: opvallend is dat er vier aansluitingen te zien zijn, in plaats van de gebruikelijke drie.

apple-patent-cover-met-scherm-groot

Op de bovenstaande afbeelding kun je enkele ideeën zien die Apple zou hebben met het extra scherm. Het kan te allen tijde informatie laten zie op basis van context, zoals navigatieknoppen van een muziekspeler bijvoorbeeld. Ook zou je snel aantekeningen kunnen maken wanneer de tablet zelf wordt beschermd met de cover. Het is op moment van schrijven niet duidelijk of het bedrijf uit Cupertino ook daadwerkelijk een dergelijk product wil gaan uitbrengen. De fabrikant heeft namelijk nog geen plannen bekendgemaakt omtrent de accessoire.

  • Delen:
Apple iPad Pro 9.7 inch
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.