Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Persafbeeldingen van de Samsung Galaxy Tab A 10.1 gelekt’

Geschreven door
Geplaatst op10 mei 2016, 15:24 CategorieAndroid

Er zijn mogelijk al persafbeeldingen van de onaangekondigde Samsung Galaxy Tab A 10.1 gelekt. Het bedrijf heeft echter zelf nog niets aangekondigd. Wel is inmiddels te zeggen dat Samsung aan een 10,1″-tablet werkt – maar welke is nog niet met zekerheid te zeggen.

Is dit de Samsung Galaxy Tab A 10.1?

Samsung werkt momenteel aan een 10,1″-tablet. Maar aan welke, dat is momenteel niet met zekerheid te zeggen. Waarschijnlijk werkt het bedrijf aan een nieuwe tablet in de Galaxy Tab A-serie, omdat we daar in het verleden al meer over hebben gehoord. Nu zijn van die tablet mogelijk enkele persafbeeldingen gelekt. Over de tablet weten we ook al enkele details. Zo verschijnt er een wifi-versie en een versie met zowel wifi als 4g. Als we kijken naar de afbeeldingen, dan zal het design van de Samsung Galaxy Tab A 10.1 niemand verrassen.

samsung-galaxy-tab-a-10-lek-groot

Dankzij de certificatie weten we dus inmiddels dat de tablets ondersteuning aanbieden voor dual-band 2.4 GHz en 5 GHz 802.11 a/b/g/n/ac wifi. Eerder doken er al andere specificaties op van de tablets. Zo zouden beide varianten moeten draaien op Android 6.0 Marshmallow en zou er 2GB aan werkgeheugen aanwezig zijn. De schermen zouden 10.1-inch groot zijn en een schermresolutie van 1080 bij 1200 pixels hebben. Onder de motorkap zit verder een 1.7 GHz octacore Samsung Exynos 7 7870-processor met de Mali-T830 MP2-gpu.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.