Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Plex kondigt zijn universele Windows 10-applicatie aan

Geschreven door
Geplaatst op30 mei 2016, 10:10 CategorieApplicaties

Plex heeft officieel zijn Windows 10-applicatie aangekondigd. De app is nu nog wel in bèta, en als je wil kun je de software helpen testen op je tablet. Daarvoor kun je je aanmelden op het Plex-forum, waar je je e-mailadres voor de dienst en je Microsoft-account dient achter te laten.

Plex voor Windows 10

Plex heeft officieel zijn universele Windows 10-applicatie aangekondigd. Met de dienst kun je al je muziek, foto’s en video’s vanuit één centrale plek streamen naar je apparaten in huis, zoals je tablet, spelcomputer of pc, vanaf een pc of een NAS. De Plex-app is nog niet uitgebracht, maar is wel in bèta te downloaden. Om daarvoor toegang te krijgen, dien je je aan te melden via het Plex-forum. Dat doe je door hier te klikken. Daar kun je aangeven hoe je de Plex-dienst gebruikt en moet je je e-mailadres(sen) achterlaten.

Het gaat hier voorlopig alleen om de versie voor tablets en computers, nog niet voor Windows 10 Mobile. Het bedrijf achter Plex geeft aan daar binnenkort meer informatie over vrij te geven; voorlopig ligt de focus op de tablet- en pc-versie. Je kunt de Plex-app momenteel al downloaden voor bijvoorbeeld Windows Phone en Xbox One. Maar omdat die niet universeel is, krijg je per platform een andere ervaring. Het doel is om uiteindelijk een gelijke ervaring aan te kunnen bieden op Windows – ongeacht het platform dat je gebruikt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.