Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pocket verandert langzaamaan in een sociaal netwerk

Geschreven door
Geplaatst op6 mei 2016, 10:34 CategorieNieuws

Pocket, een app waarmee je artikelen kunt opslaan voor later, heeft een update uitgebracht waardoor de dienst meer gaat lijken op een sociaal netwerk. Zo is het nu mogelijk om berichten bij de aanbevelingen leuk te vinden (like) en ze opnieuw te plaatsen (repost).

Pocket krijgt likes en reposts

Pocket is een app waarmee je artikelen voor later kunt opslaan. Eerder introduceerde het team achter de app al de feature ‘aanbevelingen‘, waarmee gebruikers meer leesvoer op basis van hun opgeslagen artikelen krijgen. Vandaag introduceert de app ook ‘likes’ en ‘reposts’,  waardoor de dienst steeds meer in een sociaal medium verandert. Je volgers kunnen een item leuk vinden of opnieuw delen met de nieuwe functies en jij kan dat natuurlijk ook doen bij de mensen die je volgt – het lijkt allemaal heel erg op Twitter en Facebook.

Hoewel dit een kleine stap is voor Pocket, is het toch een belangrijk middel om mensen geïnteresseerd te houden – nu kunnen ze meer van zichzelf kwijt op hun profiel. Het delen van een artikel is leuk; maar wanneer je geen idee hebt of andere mensen die artikelen ook zien, dan vraag je je toch af waarvoor je het doet. Nu heb je dus een feedbackmiddel om te checken wat wel en niet aanslaat. De update wordt momenteel uitgerold naar zowel Android als iOS en is, net als de applicatie zelf, natuurlijk helemaal gratis binnen te halen.

  • Pocket
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.