Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

PopCap mikt op een comeback met Bejeweled Stars

Geschreven door
Geplaatst op11 mei 2016, 9:29 CategorieAndroid

EA en PopCap hebben een nieuwe versie van Bejeweled uitgebracht, genaamd Bejeweled Stars. Ooit was dit dé match-3-game van zijn tijd. Nu King al langer heer en meester is van dat genre met zijn Candy Crush-titels, zien we dat PopCap mikt op een comeback.

Bejeweled Stars moet Candy Crush van de troon stoten

King heeft met Candy Crush goud in handen en is heer en meester te noemen binnen de categorie voor match-3-spellen. Maar voordat King zo populair was, was er een andere koning actief binnen hetzelfde genre: PopCap, met Bejeweled. Nu mikt die ontwikkelaar op een comeback met Bejeweled Stars, een nieuwe match-3-game die gratis te downloaden is voor Android en iOS. Een belangrijke stap voor het bedrijf, aangezien dat waarschijnlijk verantwoordelijk is geweest voor het grote aantal casual games en al zijn klonen sinds 2001.

2001 was het jaar waarin de eerste Bejeweled werd uitgebracht. De makers van het spel zijn er dan ook van overtuigd dat zij alle kennis in huis hebben om ervoor te zorgen dat Stars een ware hit wordt. Daarvoor zijn er zeven prototypes gemaakt, voordat EA, de uitgever, uiteindelijk koos voor het huidige design. Er zijn een hoop nieuwe elementen – zoals personages die je kunnen helpen en items die voor gave gameplay en effecten zorgen – die ervoor moeten zorgen dat je ervaring met Bejeweled Stars zowel fris als authentiek aanvoelt.

  • Bejeweled Stars
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.