Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Promotiemateriaal onthult aankondiging Moto Z Style en Z Play’

Geschreven door
Geplaatst op24 mei 2016, 17:50 CategorieAndroid

Er is promotiemateriaal gelekt waarop we mogelijk de datum van de aankondiging van de Motorola Moto Z Style en Z Play te zien krijgen: 9 juni. Die datum is al eens eerder gevallen in het geruchtencircuit: worden de phablets op die dag dan echt aangekondigd?

Moto Z Style en Z Play zijn onderweg

Eerder vandaag kwam Motorola met zijn onaangekondigde Moto Z-toestellen al in het nieuws: het bedrijf zou namelijk het handelsmerk in de VS in handen willen krijgen. Soms betekent het verkrijgen van een handelsmerk niets – maar in dit geval lijkt het er toch echt op dat de volgende high-end toestellen van de fabrikant de Moto Z Style en Z Play gaan worden. Een datum van aankondiging werd ook al even genoemd: op 9 juni. Dat gerucht lijkt nu waarheid te worden, aangezien er promotiemateriaal is gelekt waar die datum op te vinden is.

Bekijk ook  iPad met afstand de populairste tablet van 2017

De nieuwe Moto Z-modellen, Style en Play, zouden in twee versies worden uitgebracht, die nu de werknamen Vector Thin en Vertex hebben gekregen. De eerstgenoemde wordt naar verluidt een high-end toestel met 3GB of 4GB aan werkgeheugen, een Snapdragon 820-processor en 32GB aan opslagruimte. Het scherm zou 5.5-inch groot zijn en een qhd-resolutie hebben. De Vertex zou 2GB RAM/16GB ROM of 3GB RAM/32 GB ROM (afhankelijk van de configuratie), evenals een Snapdragon 625-processor gaan krijgen volgens de geruchten.

  • Delen:
Motorola Moto Z Play
Motorola Moto Z Play
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.