Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ProtonMail voegt TouchID-ondersteuning toe op iOS

Geschreven door
Geplaatst op4 mei 2016, 13:19 CategorieApplicaties

De ontwikkelaar van ProtonMail voor iOS heeft een update uitgebracht voor de applicatie, die vanaf heden ook TouchID ondersteunt. De populaire, beveiligde e-mailapplicatie is sinds april verkrijgbaar voor iedereen op iOS en Android.

Download de update voor ProtonMail op iOS

ProtonMail is sinds april verkrijgbaar op Android en iOS en biedt e-mailers een alternatieve en meer beveiligde manier van e-mail aan. Maar dan toegankelijk, zodat iedereen er mee uit de voeten kan. Nu is het zo dat de mailapplicatie twee wachtwoorden vereist om on te kunnen loggen en wachtwoorden kunnen nog wel eens vergeten worden. Gelukkig is daar nu een oplossing voor in de vorm van TouchID-ondersteuning. Versie 1.2.3, die nu wordt uitgerold naar bètatesters, biedt die ondersteuning, mits je een modern iDevice hebt.

Mocht je dat nog niet genoeg vinden, dan kun je, naast het scannen van je vingerafdruk, ook nog een extra pincode invoeren, om er zeker van te zijn dat ook de mensen mét je vingerafdruk (hoe komen ze daaraan?) niet zomaar je mail kunnen lezen. Daarnaast is het mogelijk een automatische timer in te stellen, die ervoor zorgt dat de app automatisch wordt afgesloten wanneer je te lang inactief bent. Deze feature komt ook naar Android toe in een latere update. Wanneer de update ook voor niet-bètatesters wordt vrijgegeven, is momenteel onbekend.

  • ProtonMail
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.