Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Registreer je nu alvast voor Google Allo en Duo

Geschreven door
Geplaatst op19 mei 2016, 9:21 CategorieAndroid

Het is op dit moment al mogelijk jezelf te registreren voor Google Allo en Duo, zodat je een notificatie krijgt wanneer de apps beschikbaar zijn binnen Google Play. Krijg je de notificatie binnen, dan ben je direct in staat de communicatieapplicaties te downloaden voor je Android.

Registreer je nu alvast voor Google Allo en Duo

Tijdens de Google I/O-presentatie van dit jaar kondigde Google twee nieuwe communicatieapplicaties aan, namelijk Google Allo en Google Duo. De eerstgenoemde app is bedoeld als berichtendienst die gebruikmaakt van je telefoonnummer, vergelijkbaar met bijvoorbeeld WhatsApp. Handig om te weten: ook deze app maakt gebruik van end-to-end-versleuteling, net zoals WhatsApp. Google Duo is de nieuwe videobelapp, vergelijkbaar met FaceTime van Apple. Ook deze applicatie maakt gebruik van je telefoonnummer.

Beide apps moeten ergens dit jaar verschijnen, maar wanneer precies is momenteel nog niet duidelijk. Wel is het nu al mogelijk de apps te bezoeken in Google Play, waar je jezelf vooraf kun registreren. Wanneer je dat doet, dan ontvang je een notificatie wanneer Google Allo en Google Duo beschikbaar zijn. Dan ben je ook meteen in staat de communicatieapplicaties te downloaden en te gebruiken. Het enige wat je nu hoeft te doen is naar de pagina’s van de apps te gaan, op ‘vooraf registeren’ te drukken en die melding te bevestigen.

  • Google Allo
  • Google Duo
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.