Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe renders van Sony Xperia C6 Ultra te zien

Geschreven door
Geplaatst op7 mei 2016, 11:16 CategorieAndroid

Nadat eerder al de specificaties van de nieuwe Sony Xperia C6 Ultra zijn gelekt, zijn nu nieuwe renders van deze 6-inch phablet gepubliceerd.  Bovendien is er een filmpje van gemaakt.

6-inch scherm

De nieuwe Ultra-phablet van Sony zal volgens de geruchten een 6-inch scherm krijgen, een achtkernige MediaTek Helio P10-processor, 16GB uitbreidbaar opslaggeheugen en 2GB ram. Dat zijn nette midrange specificaties; deze phablet moet het voornamelijk hebben van zijn enorme scherm. De kwaliteit daarvan is ook netjes: een full hd-resolutie en de camera zou een resolutie van 20 megapixel bieden. Aan de voorzijde komt volgens de geruchten eveneens een camera van goede kwaliteit, met een resolutie van 16 megapixel met een led-flitser.

Opvolger Xperia C5

Of al die gegevens correct zijn, moet worden afgewacht tot Sony het apparaat zelf presenteert. Maar aangezien ze iets beter zijn dan die van de Xperia C5, lijken ze niet onwaarschijnlijk.

Sony Xperia’s van 2016 mogelijk de laatste

@onleaks valt de eer te beurt om deze nieuwe renders wereldkundig te maken. Volgens deze bron wordt de telefoon binnenkort gepresenteerd, mogelijk gelijktijdig met de nieuwe Xperia Z-serie waar Sony achter de schermen aan werkt. De nieuwe Sony-telefoons van dit jaar zijn erg belangrijk voor het voortbestaan van de hele smartphone-tak van het Japanse bedrijf. Als de verkoop van de line-up van 2016 net zo tegenvalt als die van voorgaande jaren, kan het al eerder uitgesproken dreigement om de stekker eruit te trekken, wel eens door CEO Kazuo Hirai in daden worden omgezet.

Hieronder is het filmpje te zien dat @onleaks heeft gepubliceerd, en waarin de Xperia X6 Ultra van alle kanten valt te bewonderen behalve van de voorkant.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.