Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung Galaxy A9 Pro komt ook naar Europa’

Geschreven door
Geplaatst op30 mei 2016, 13:03 CategorieAndroid

Terwijl lange tijd werd verwacht dat we in Europa niet konden gaan genieten van de Samsung Galaxy A9 Pro, ziet het er nu naar uit dat de tablet toch ook een internationale release gaat krijgen. Het gerucht gaat in ieder geval dat Samsung werkt aan een variant voor de Europese markt. Dat is het bericht dat het Poolse medium Tablety naar buiten heeft gebracht aan de hand van documenten die nodig waren voor de inmiddels aangevraagde Wi-Fi Alliance certificatie.

Uit de papieren die in handen zijn van het eerdergenoemde medium blijkt dat Samsung een certificaat heeft aangevraagd voor een ‘SM-A910F’. Gezien het feit dat het modelnummer verdacht veel lijkt op de al in maart in China uitgebrachte Samsung Galaxy A9 Pro (SM-A9100), ziet het ernaar uit dat het bedrijf de smartphone ook op de Europese markt gaat brengen. Die F wijst normaliter op een Europese release.

De specificaties van de Samsung Galaxy A9 Pro

De Samsung Galaxy A9 Pro is vanwege zijn scherm van 6 inch een phablet te noemen. Verder beschikt het apparaat over een schermresolutie van 1920 bij 1080 pixels, heeft het een Full HD Super AMOLED beeldscherm en draait hij op een Qualcomm Snapdragon 652 processor. Verder heeft de smartphone 4GB werkgeheugen en 32GB opslaggeheugen. Wat de prijs zal worden van de smartphone, is nog niet bekend. Wel is bekend dat de phablet draait op Android 6.0.1 Marshmallow.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.