Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung Galaxy Note 6 krijgt usb type-c’

Geschreven door
Geplaatst op2 mei 2016, 13:53 CategorieAndroid

Volgens bronnen die bekend zijn met de plannen van Samsung, zal de Samsung Galaxy Note 6 worden voorzien van de usb type-c-aansluiting. Onbekend is nog of we te maken hebben met usb 3.1 of een oudere variant van de populaire aansluiting.

Gerucht: usb type-c voor de Samsung Galaxy Note 6

Samsung werkt achter de schermen aan de Samsung Galaxy Note 6. Dat is één ding dat zeker is. Wat echter onzeker is, zijn de specificaties van het onaangekondigde apparaat. De geruchtenmolens draaien overuren om het nieuws over de Galaxy Note 6 bij te houden en deze week beginnen we met een vers item. De phablet zou namelijk worden voorzien van usb type-c. Dat bevestigen bronnen die bekend zijn met de plannen van Samsung; echter is niet bekend wie de bronnen zijn. We houden het voorlopig dus nog op geruchten, tot de officiële aankondiging.

Het is momenteel nog niet duidelijk of we te maken krijgen met usb 3.1 of een jongere versie van de technologie. Het zou aannemelijk zijn dat Samsung kiest voor de meest moderne variant, omdat daar het meeste uit te halen valt. Usb 3.1 ondersteunt USB Power Delivery 2.0, waarmee smartphones sneller opgeladen kunnen worden. Ook kunnen er hdmi- en display port-signalen verzonden worden via dezelfde kabel. Het is nog niet bekend wanneer Samsung de Samsung Galaxy Note 6 zal aankondigen voor pers en publiek.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.