Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung Galaxy Note 6 Lite met 4GB RAM gespot’

Geschreven door
Geplaatst op6 mei 2016, 12:49 CategorieAndroid

Tegenwoordig verschijnen er van bestaande smartphones en phablets ook wel eens andere versies. De Samsung Galaxy Note 6 Lite is er wellicht zo een. Dit toestel is namelijk gespot en bevat iets minder indrukwekkende specs dan zijn onaangekondigde grote broer.

Samsung Galaxy Note 6 Lite gespot

Soms verschijnen er van bestaande smartphones of phablets kleinere of andere versies, in de vorm van een ‘mini’ of een ‘lite’. De Samsung Galaxy Note 6 Lite is wellicht zo’n variant. Dit toestel is namelijk gespot met iets minder goede specs dan zijn onaangekondigde grote broer. De Lite-variant zou namelijk worden voorzien van 4GB aan werkgeheugen, terwijl er over de ‘normale’ Galaxy Note 6 wordt gezegd dat die wordt voorzien van 6GB aan werkgeheugen. De schermgrootte, van 5,8″, zou overigens onveranderd blijven.

Wel zou de resolutie anders zijn. In plaats van een Amoled-scherm met een qhd-resolutie, zou het gaan om een full hd-resolutie. De Samsung Galaxy Note 6 Lite zou onder de motorkap een Qualcomm Snapdragon 820 krijgen – in tegenstelling tot wat mogelijk in de normale Note 6 zal zitten: een (eveneens onaangekondigde) Qualcomm Snapdragon 823. Het is nu wachten op de officiële aankondiging van Samsung. Mogelijk krijgen consumenten dus straks de keuze uit een duurder en goedkoper model van de Galaxy Note 6.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.