Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Tab A 10.1 officieel onthuld

Geschreven door
Geplaatst op11 mei 2016, 9:10 CategorieAndroid

Samsung heeft dan eindelijk officieel de Samsung Galaxy Tab A 10.1 onthuld, een tablet met een scherm van 10.1-inch die verkrijgbaar is in twee kleuren. Ook komen er twee versies van op de markt: eentje met alleen wifi en eentje met 4g en wifi.

Dit is de Samsung Galaxy Tab A 10.1

De kogel is door de kerk: Samsung Duitsland heeft vandaag officieel de Samsung Galaxy Tab A 10.1 onthuld. Er gingen hier maanden aan speculatie aan vooraf. Deze tablet beschikt over een 10.1″-scherm en een resolutie van 1200 bij 19200 pixels. Als besturingssysteem is Android 6.0 Marshmallow aanwezig. Onder de motorkap zit een octacore-processor (er wordt niet vermeld welke, maar mogelijk is dat de Exynos 7870), die geklokt is op 1,6GHz. Ook is er 2GB aan werkgeheugen aanwezig, evenals 16GB aaan (uitbreidbaar) opslaggeheugen.

De Samsung Galaxy Tab A 10.1 weegt 525 gram en heeft de volgende afmetingen: 155.3 bij 254.2 bij 8.2 millimeter. Naast een accu van 7300mAh is er ook een camera van acht megapixel aan de achterkant en een camera van twee megapixel aan de voorkant aanwezig. De verwachting is dat Samsung de tablet in juni zal uitbrengen, in de kleuren zwart en wit. Het wifi only-model kost 289 euro, terwijl de variant met wifi en 4g weggaat voor 349 euro. Het is nog even wachten op de releasedatum in Nederland, maar dat hoeft niet lang te duren.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.