Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Tab A 9.7 ontvangt Marshmallow in Frankrijk

Geschreven door
Geplaatst op18 mei 2016, 10:37 CategorieAndroid

Samsung heeft Android 6.0.1 Marshmallow vrijgegeven voor de Samsung Galaxy Tab A 9.7. Over een Nederlandse releasedatum is momenteel nog niets bekend, maar zou nu niet lang meer op zich hoeven laten wachten.

Marshmallow beschikbaar voor de Samsung Galaxy Tab A 9.7

Samsung heeft een update voor de Samsung Galaxy Tab A 9.7 uitgebracht. Deze update brengt het apparaat van Android Lollipop naar Android Marshmallow, en wel meteen de nieuwste versie van het besturingssysteem, Android 6.0.2. Het gaat hier in het specifiek om de wifi-versie van de tablet die verkrijgbaar is in Frankrijk, met het modelnummer T550XXU1BPE1. Omdat de update nu in Frankrijk beschikbaar is, hoeft het niet lang meer te duren voordat we hier ook in Nederland aan de slag kunnen met Marshmallow op de Tab A 9.7.

Marshmallow brengt een hoop dingen met zich mee, waaronder Doze (een energiebesparingsmethode), Google Now on Tap, tweehonderd nieuwe emoji en nog veel meer. Ook is het zo dat de beveiligingsupdate van april is meegeleverd. Je kunt zelf checken of de update al beschikbaar is door naar Instellingen > Over de tablet > Software-update te gaan. Samsung zal de update ook over-the-air gaan uitbrengen, maar dat duurt altijd even iets langer. Het is nu wachten totdat de fabrikant de software-upgrade ook uitbrengt in de Benelux.

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab A 9.7
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.