Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Tab S2 8.0 ontvangt Android 6.0.1 in Engeland

Geschreven door
Geplaatst op3 mei 2016, 12:34 CategorieAndroid

Android 6.0 Marshmallow heeft nu ook de Samsung Galaxy Tab S2 8.0 bereikt in Engeland, nadat de software eerder in Duitsland werd gesignaleerd. Hier in Nederland wachten we nog altijd op de update voor de premium tablets van Samsung.

Marshmallow voor de Galaxy Tab S2

Nadat Samsung vorige maand Marshmallow voor de Galaxy Tab S2 in Duitsland heeft gelanceerd, zien we nu dat Engeland aan de beurt is. De 8.0-versie van de Tab S2 heeft daar namelijk Android 6.0.1 vrijgegeven. Het gaat hier wel alleen om de wifi-versie van de premium tablet. De software bevat eveneens de beveiligingsupdate van april. Het is momenteel nog niet duidelijk wanneer het nieuwe Android hier in Nederland wordt vrijgegeven voor de S2, dus checken we voorlopig nog dagelijks Instellingen > Over het apparaat > Software-update.

Marshmallow brengt een hoop dingen met zich mee voor de Galaxy Tab S2, waaronder Doze (een methode voor energiebesparing), Google Now on Tap, tweehonderd nieuwe emoji en nog veel meer. Ook is het zo dat de beveiligingsupdate van april is meegeleverd. Specifiek voor Samsung Galaxy Tab S2-eigenaars is er ook eindelijk Multi User Mode toegevoegd, waardoor je de tablet met meerdere personen kunt gebruiken. Iedereen krijgt dan zijn eigen profiel, waardoor alle persoonlijke data wordt afgeschermd en beschermd met een wachtwoord.

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab S2 8.0
Android Lollipop (5.0)
Samsung Galaxy Tab S2 9.7
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.