Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung slaat Galaxy Note 6 over en gaat voor Note 7’

Geschreven door
Geplaatst op26 mei 2016, 9:10 CategorieAndroid

Naar verluidt wil Samsung de Galaxy Note 6 overslaan en direct overgaan op de Galaxy Note 7, die mogelijk ook gebogen schermranden aan de zijkant krijgt. Samsung zou hiervoor hebben gekozen zodat de Note 7 beter naast de Galaxy S7 en S7 edge komt te staan.

Geen Galaxy Note 6, maar een Galaxy Note 7?

Samsung kiest er al jaren voor om de Note-modellen met opeenvolgende nummers te becijferen, maar dit jaar wil de fabrikant het mogelijk anders aanpakken. De Galaxy Note 6 zou namelijk Galaxy Note 7 gaat heten, zodat de phablet beter naast de onaangekondigde Samsung Galaxy S7 en S7 edge geplaatst kan worden. Hooggeplaatsten binnen Samsung zouden bang zijn dat de nieuwe Note het slechter zou doen dan de andere vlaggenschepen, omdat het nummer lager zou zijn wanneer er voor de 6 in plaats van de 7 gekozen zou worden.

Daarnaast zou de naam van de iPhone 7 (Plus) er ook iets mee te maken hebben. Wanneer de Galaxy Note 7 verschijnt, dan zou het gaat om één model, met gebogen randen aan de zijkant van het scherm. Plannen om de naam van een toestel te veranderen zodat het lijkt alsof deze moderner en technisch meer vooruitstrevend is, zijn niet nieuw. In het verleden heeft bijvoorbeeld Huawei hetzelfde al eens gedaan met nieuwe P- en Mate-modellen, zodat ze beter in de markt gezet konden worden, naast de modellen van de concurrentie.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.