Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung werkt aan firmware Galaxy Note 6’

Geschreven door
Geplaatst op13 mei 2016, 9:35 CategorieAndroid

Samsung zou momenteel al werken aan de firmware voor de onaangekondigde phablet Galaxy Note 6, melden bronnen die bekend zijn met de plannen. De verwachting is dat de Note 6 in augustus wordt uitgebracht in de Verenigde Staten.

Gerucht: Samsung werkt aan firmware Galaxy Note 6

Samsung zou momenteel al werken aan de firmware voor de Samsung Galaxy Note 6. Dit apparaat is nog altijd niet aangekondigd door de Zuid-Koreaanse fabrikant van populaire elektronicaproducten, maar de verwachting is wel dat dit nu (snel) gaat gebeuren. Eerder dook namelijk ook al het gerucht op dat de phablet in augustus in de Verenigde Staten wordt uitgebracht, dus een aankondiging zou niet meer ver verwijderd zijn. Eén van de features van de firmware is ondersteuning voor de S Pen van het bedrijf, geschikt voor tablets en phablets.

Wanneer een bedrijf werkt aan de firmware voor de hardware, dan kan dat betekenen dat de hardware bijna volledig af is. Over de Samsung Galaxy Note 6 wordt gezegd dat het een scherm van 5,8-inch zou krijgen. Onder de motorkap zou een nieuwe Qualcomm Snapdragon 823-processor moeten zitten, samen met 6GB aan werkgeheugen. Ook zou er een camera van twaalf megapixel, een batterij van 4000mAh en Android N aanwezig zijn. Samsung heeft momenteel nog helemaal niets over de onaangekondigde phablet naar buiten gebracht.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.