Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Skylanders Battlecast nu verkrijgbaar voor Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op24 mei 2016, 15:39 CategorieAndroid

Speluitgever Activision heeft de game Skylanders Battlecast uitgebracht voor Android en iOS. De kern van de game richt zich op het verzamelen van kaarten. Met die kaarten kun je strategische kaartcombinaties maken om zo battles naar je hand te zetten.

Download nu Skylanders Battlecast

Activision, een populaire speluitgever, heeft bekendgemaakt dat spelers vanaf nu Skylanders Battlecast kunnen downloaden vanuit Google Play of de App Store. Als speler probeer je de ultieme set kaarten te bemachtigen en stel je strategische kaartcombinaties samen om zo battles naar je hand te zetten. Vanaf vandaag zijn de fysieke kaarten beschikbaar waarmee de reis door Skylands kan beginnen – zowel in de winkel, als losse zakjes met kaarten, als digitaal. Let dus goed op, want er zijn een hoop in-app-aankopen aanwezig in deze game.

Die kaarten vind je in Booster Packs en Battle Packs. De fysieke kaarten komen tot leven door ze te scannen en augmented reality doet de rest. Kaarten kunnen ook toegevoegd worden aan een in-game digital spell book. Hoe meer kaarten een speler heeft, hoe beter hij het deck kunt customizen for battle. De Skylanders Battlecast Battle Pack bestaat uit 22 kaarten. De Skylanders Booster Pack bestaat uit een willekeurige selectie van acht kaarten. De packs zijn vanaf 27 mei verkrijgbaar in Nederland in verschillende speelgoed- en gamewinkels.

  • Skylanders Battlecast
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.