Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Specs van onaangekondigde Sony Xperia C6 Ultra gelekt

Geschreven door
Geplaatst op6 mei 2016, 10:24 CategorieAndroid

Mogelijk zijn de specs van de Sony Xperia C6 Ultra gelekt. Het ziet er naar uit dat het een phablet met een full hd scherm van 6-inch gaat worden. Onder de motorkap zit waarschijnlijk een MediaTek octacore MT6755-processor geklokt op 1,9GHz.

Zijn dit de specs van de Sony Xperia C6 Ultra?

Het lijkt erop dat de specs voor de Sony Xperia C6 Ultra zijn gelekt. Volgens de laatste geruchten krijgt de C6 een scherm van 6-inch, met een full hd-resolutie. Onder de motorkap zit mogelijk een een MediaTek octacore MT6755-processor geklokt op 1,9GHz, 2GB aan werkgeheugen en 16GB aan interne opslagruimte. Daarnaast wordt ook de Mali-T860-gpu genoemd en wordt er gezegd dat de opslagruimte uitbreidbaar is. Aan de achterkant van het apparaat zou overigens ook een twintig megapixel-camera zitten.

Aan de voorkant van de phablet zit mogelijk een camera van maar liefst zestien megapixel. Ook deze camera zou zijn voorzien van een led-flash. Helaas heeft Sony de specs voor de Sony Xperia C6 Ultra nog niet bevestigd, dus is het nog niet zeker of dit ook echt daadwerkelijk de hardware is. Het zou in elk geval niet vreemd zijn, omdat deze berichtgeving overeenkomt met de eerdere nieuwsberichten en omdat deze specs net even wat beter zijn dan de Sony Xperia C5 Ultra. Het is nu wachten op de officiële aankondiging van Sony.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.