Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Surface Book 2 verschijnt in april 2017’

Geschreven door
Geplaatst op30 mei 2016, 9:59 CategorieWindows

Mogelijk verschijnt de opvolger van de Surface Book, de Surface Book 2, pas in april 2017, omdat Microsoft gebruik wil maken van een nieuwe processor. Het gaat hier om de 14nm Intel Kaby Lake-processor, die pas aan het einde van 2016 op de markt wordt uitgebracht.

Gerucht: Surface Book 2 verschijnt pas volgend jaar

Er is een nieuw gerucht opgedoken over de opvolger van de Surface Book, die nu nog de Surface Book 2 wordt genoemd. Volgens bronnen zal de tablet pas in april 2017 moeten gaan verschijnen, omdat Microsoft zou wachten op een nieuwe processor: de 14nm Intel Kaby Lake-processor. Deze chip zou pas aan het einde van 2016 beschikbaar komen, waardoor de fabrikant niet eerder met de 2-in-1 op de markt wil komen. Maar voordat de Book 2 wordt gelanceerd, wil Microsoft nog wel met een tussenversie komen: eentje met een 13,5″-scherm.

Deze versie zal worden voorzien van een iets betere processor. Desondanks wordt niet verwacht dat het eerste model, dat nog steeds niet beschikbaar is in Nederland, in prijs zal zakken, omdat de benodigde onderdelen nou eenmaal prijzig zijn. Microsoft heeft vanzelfsprekend nog niets bekendgemaakt over de Surface Book 2, omdat het bedrijf zich wil blijven focussen op de eerste variant. En met mogelijk een tussenversie op komst, hoeft Microsoft dat nog helemaal niet te doen. Het is nu wachten op officiële aankondigingen…

  • Delen:
Microsoft Surface Book 2
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.