Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Swiftmoji van SwiftKey wil voorspellen welke emoji je gaat gebruiken

Geschreven door
Geplaatst op18 mei 2016, 9:42 CategorieAndroid

SwiftKey staat op het punt een nieuw toetsenbord te lanceren voor in elk geval Android, dat zal gaan voorspellen welke emoji je wil gebruiken: Swiftmoji. De app staat nog niet in Google Play, maar het apk-bestand is al wel beschikbaar.

Emoji voorspellen met Swiftmoji

SwiftKey wil mogelijk binnenkort een toetsenbord gaan uitbrengen die rondom het idee van emoji voorspellen is gebouwd. De basis van dit toetsenbord is gelijk aan die van SwiftKey zelf. Je krijgt dus woordsuggesties zoals je die gewend bent, kun gebruikmaken van swipes en zelfs inloggen met je eigen account. Als extraatje krijg je de emojibalk, die zich pal boven het toetsenbord bevindt. Wanneer je woorden intypt, dan zal het bord proberen te voorspellen wat de volgende emoji is die je wil gebruiken. Dat gebeurt op basis van context.

Woorden als ‘vacation’ zullen bijvoorbeeld golven, palmbomen en zonnetjes tevoorschijn halen. Mocht je het irritant vinden dat de balk zich boven het toetsenbord bevindt, dan kun je hem loskoppelen en op een andere plek plaatsen. Wil je hem toch op zijn oude positie hebben? Dan pak je hem op, plaats je hem boven het bord en de app plakt hem automatisch vast. Momenteel staat de app nog niet in Google Play, maar je kunt wel meedoen met de bèta (klik hier) of het apk-bestand downloaden (klik hier). Wellicht zien we het bord later terug in SwiftKey.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.