Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Telegram laat je nu ook verzonden berichten bewerken

Geschreven door
Geplaatst op16 mei 2016, 9:13 CategorieAndroid

De populaire berichtendienst Telegram heeft een update uitgebracht voor Android en iOS, waardoor het onder meer mogelijk is berichten te bewerken die je al verzonden hebt, zowel in groepen als in gesprekken die je met een specifiek persoon hebt.

Download de update voor Telegram

Telegram heeft dit weekend een update uitgebracht voor de Android- en iOS-applicaties, waardoor gebruikers nu in staat zijn berichten te bewerken die ze al verzonden hebben. Dit kan in groepen, maar ook in gesprekken die je hebt met specifieke personen. Daarnaast zijn er nog een aantal features toegevoegd. Zo is het gemakkelijker een bot toe te voegen aan een gesprek, kun je iedereen in een chat direct aanspreken (met een @) zonder username en ben je in staat sneller iemand te vinden middels de vernieuwde zoekfunctie binnen de apps.

Verzonden berichten gaat heel gemakkelijk. Wanneer je een bericht van jezelf wil bewerken, dan houd je hem even ingedrukt. Vervolgens verschijnt de optie in beeld. Wanneer je klaar bent met bewerken, dan zal Telegram met een tag weergeven dat het bericht anders is dan voorheen en naar iedereen een notificatie sturen dat het bericht in kwestie is aangepast. Deze feature werkt overigens ook in de desktopversie van de dienst. Concurrenten WhatsApp en Facebook Messenger bieden deze feature momenteel nog niet aan.

  • Telegram
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.