Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

TENAA keurt ook de Samsung Galaxy Tab S3 8.0

Geschreven door
Geplaatst op5 mei 2016, 10:28 CategorieAndroid

De TENAA, de Chinese communicatiewaakhond vergelijkbaar met de Amerikaanse FCC, heeft de Samsung Galaxy Tab S3 met een 8″-scherm gekeurd. Daardoor weten we nu ongeveer wat we mogen verwachten van deze premium tablet.

Dit is de Samsung Galaxy Tab S3 8.0

Samsung staat op het punt twee nieuwe tablets (of eigenlijk nog wel meer) aan te kondigen, namelijk de Samsung Galaxy Tab S3 8.0 en 9.7. Deze tablets zouden de opvolgers moeten worden van de Galaxy Tab S2 8.0 en Tab S2 9.7 die vorig jaar zijn uitgebracht. We weten nog niet precies wanneer de fabrikant de twee premium tablets zal gaan aankondigen, maar het kan nu niet lang meer duren nu ook deze apparaten langs geweest zijn bij de Chinese communicatiewaakhond TENAA, die te vergelijken is met de Amerikaanse variant FCC.

samsung-galaxy-tab-s3-groot-tenaa-1

De Tab S3 8.0 zou even zwaar en even groot moeten zijn als zijn voorganger. Het verschil zit hem dan ook onder de motorkap, daar zou namelijk een octacore 1,8GHz Snapdragon 652-processor te vinden zijn, in plaats van een octacore 1,9GHz Exynos Octa 5433. Ook is er nu Marshmallow aanwezig, in plaats van Lollipop. Voor de rest zou alles gelijk moeten blijven aan het vorige model, dus een resolutie van 1536 bij 2048 pixels, Amoled-scherm, 3GB aan werkgeheugen, 32GB aan opslagruimte, uitbreidbaar geheugen en een accu van 4000mAh.

samsung-galaxy-tab-s3-groot-tenaa-2

  • Delen:
Samsung-Galaxy-Tab-S3-2
Samsung Galaxy Tab S3
Android Marshmallow (6.0)
Samsung Galaxy Tab S2 9.7
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.