Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

The Lego Movie Video Game nu eindelijk uit op Android

Geschreven door
Geplaatst op4 mei 2016, 10:17 CategorieAndroid

Het is vanaf nu ook mogelijk The Lego Movie Video Game te spelen op Android, meer dan een jaar nadat de game voor iOS werd uitgebracht. De game kost je eenmalig 5,48 euro en daarna heb je verder geen last van in-app-aankopen of advertenties.

Download nu The Lego Movie Video Game voor Android

Het is alweer bijna twee jaar geleden dat The Lego Movie Video Game verscheen in de bioscoop en meer dan een jaar nadat de iOS-versie van het spel te downloaden was uit de App Store. En nu pas kunnen ook Android-eigenaars aan de gang met dezelfde game die dus al meer dan een jaar geleden verscheen voor een concurrerend platform. Het spel volgt het verhaal van de film in grote lijnen en is – net zoals de iOS-versie – een port van de Nintendo 3DS- en PlayStation Vita-versies. Je verkent de wereld vanuit een isometrisch oogpunt.

The Lego Movie Video Game heeft 45 levels en meer dan negentig personages die je kunt ontgrendelen. Tussen de levels krijg je cutscenes uit de film te zien; helaas wel zonder de originele stemacteurs, maar dat mag de pret niet drukken. De game kost je eenmalig 5,48 euro en bevat geen enkele in-app-aankopen. Voordat de game koopt, check dan even of je tenminste Android 4.0.3 hebt geïnstalleerd en of je wel minstens 1,5GB aan vrije schijfruimte hebt. Ken je de eerdere LEGO-spellen? Dan weet je wat je verder van deze game kunt verwachten.

  • The Lego Movie Video Game
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.