Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Twitter kondigt veranderingen voor tweets aan

Geschreven door
Geplaatst op24 mei 2016, 17:34 CategorieAndroid

Twitter heeft bekendgemaakt dat er een aantal veranderingen aan de tweets worden doorgevoerd, zodat je meer uit je tweets en je netwerk kunt halen. Zo zullen @-namen en url’s naar foto’s en video’s niet langer meetellen voor het limiet van je korte berichten.

Haal meer uit Twitter met deze veranderingen

Twitter heeft bekendgemaakt dat er een aantal veranderingen doorgevoerd worden op het sociale netwerk.

  • Replieken: voortaan zullen de namen met een @ ervoor niet meer meetellen voor het limiet van 140 karakters binnen een tweet. Dat betekent dat je dus meer kwijt kunt en gesprekken mogelijk beter kunnen verlopen.
  • Bijlagen: bijlagen in de vorm van foto’s, video’s, url’s, gif’jes en meer zullen niet meer meetellen voor het limiet van 140 karakters. Zo is er meer ruimte voor je boodschap.
  • Retweeten en quoten: je kunt jezelf retweeten en quoten. Bijvoorbeeld wanneer je vindt wanneer een bepaalde tweet te weinig aandacht heeft gekregen of wanneer je ergens opnieuw op wil reflecteren en dat wil laten zien.
  • Tot ziens .@: tweets die beginnen met een @ komen niet altijd bij iedereen aan, omdat niet iedereen dezelfde mensen volgt, natuurlijk. Om ervoor te zorgen dat toch iedereen het bericht las, gebruikten mensen de .@-combinatie. Dat hoeft nu niet meer, aangezien een tweet die begint met een @-naam nu bij iedereen aan komt.

De veranderingen gaan niet meteen van start. Twitter geeft aan dat alles in de komende maanden wordt doorgevoerd. Helaas is niet bekend wanneer we de verschillende nieuwe features mogen verwachten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.