Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Twitter presenteert een nieuwe tab: Connect

Geschreven door
Geplaatst op4 mei 2016, 9:14 CategorieAndroid

Twitter lanceert een nieuwe tab voor de applicaties op Android en iOS, genaamd Connect. Connect moet je gaan laten zien wie je kunt volgen. De feature baseert de aanbevelingen op basis van je locatie, de mensen die je al volgt en grote evenementen.

Connect op Twitter: wie te volgen?

Twitter zal een nieuwe tab gaan introduceren voor de Android- en iOS-applicaties: Connect. Deze functie zal gebruikers laten zien wie ze het beste kunnen volgen om nog meer uit het sociale netwerk te halen. De aanbevelingen worden gebaseerd op je locatie, wie je al volgt en op grote evenementen. Het bedrijf achter het netwerk geeft tevens aan dat die aanbevelingen kunnen wijzigen wanneer je meer of andere dingen met je profiel doet. Daarnaast zal Connect ook altijd duidelijk maken waarom je deze persoon zou moeten volgen.

Connect_with_Moments.0

Via de Connect-balk is het overigens ook mogelijk je contactpersonen te importeren, zodat je gemakkelijk met je vrienden in contact kunt komen op Twitter. Het sociale netwerk heeft de laatste tijd last van een afnemende gebruikersbasis, dus is het niet vreemd dat het bedrijf nu een middel zoekt die mensen het gemakkelijk moet maken meer uit het netwerk te halen. Bij dit medium draait het allemaal om wie je volgt, want dan wordt het pas interessant. Connect wordt momenteel uitgerold en kan elk moment aankomen op je smartphone of tablet.

  • Twitter
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.