Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Uncharted: Fortune Hunter ontgrendelt rewards in Uncharted 4

Geschreven door
Geplaatst op6 mei 2016, 10:04 CategorieAndroid

Uncharted 4 voor PlayStation 4 verschijnt bijna op de markt, maar fans van de serie kunnen nu al aan de slag met Ucharted: Fortune Hunter voor mobile. Wanneer je deze game speelt, dan kun je dingen ontgrendelen voor in de PlayStation 4-versie van de game.

Download nu Uncharted: Fortune Hunter

Het duurt nu niet lang meer voordat Uncharted 4 voor de PlayStation 4 verschijnt, ook al heeft Sony de game enkele keren uitgesteld. Mocht het toch nog allemaal te lang duren, dan kun je ondertussen nog aan de gang met Uncharted: Fortune Hunter voor Android en iOS. Wanneer je deze game namelijk speelt, dan ontgrendel je ook onderdelen voor in het officiële vierde deel van de serie. Je kunt Uncharted: Fortune Hunter nu gratis downloaden voor smartphones en tablets; let wel op, want er zijn in-app-aankopen aanwezig.

Uncharted: Fortune Hunter is een free-to-play puzzelgame met inde hoofdrol Nathan Drake en zijn mentor, Victor “Sully” Sullivan. Je moet Drake door een serie speelborden zien te krijgen door een pad voor hem te tekenen op het scherm. Ondertussen moet je kleine omgevingspuzzels oplossen met bijvoorbeeld stenen, die nooit echt heel moeilijk worden. De zes aanwezige puzzels in het spel zijn allemaal gebaseerd op historische figuren, zoals Francisco Pizarro en Grace O’Malley. Nu zijn er echter maar vier beschikbaar – de andere twee volgen later.

  • Uncharted: Fortune Hunter
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.