Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Vierde generatie Moto X krijgt 5.5″-scherm’

Geschreven door
Geplaatst op10 mei 2016, 9:14 CategorieAndroid

Er zijn mogelijk meer details gelekt over de onaangekondigde Moto X voor 2016. Zo zou het apparaat worden voorzien van een 5.5″-scherm, met qhd-resolutie. Onder de motorkap zit mogelijk 3GB of 4GB aan werkgeheugen, evenals een Qualcomm Snapdragon 820-processor.

Gerucht: specs van de Moto X (2016) al gelekt

Gisteren zagen we mogelijk de eerste afbeelding van de Moto X van dit jaar voorbijkomen en vandaag is er al een follow-up: er zijn mogelijk specs gelekt van de onaangekondigde phablet. Lenovo en Motorola zouden voornemens zijn wederom twee modellen uit te brengen. Het toestel met het zwarte uiterlijk heet de Vector Thin. Dit wordt naar verluidt een high-end toestel met 3GB of 4GB aan werkgeheugen, een Snapdragon 820-processor en 32GB aan opslagruimte. Het scherm zou 5.5-inch groot zijn en een qhd-resolutie hebben.

Op de achterkant zit een camera van zestien megapixels. Omdat het apparaat zo dun lijkt te zijn (5,2 millimeter), kan de accu ook niet heel groot zijn en die lijkt dan ook 2600mAh te hebben (maar lijkt onwaarschijnlijk). Het witte model wordt Vertex genoemd. Het scherm zal even groot zijn, maar een full hd-resolutie krijgen. Onder de motorkap zit mogelijk 2GB RAM/16GB ROM of 3GB RAM/32 GB ROM (afhankelijk van de configuratie), evenals een Snapdragon 625-processor. Ook is er een 3500mAh-accu en een dertien megapixel-camera.

De achterkant van deze phablets zou modulair moeten worden. Je kunt standaard platen kopen, maar Lenovo zou ook enkele accessoires willen uitbrengen, zoals een battery pack, cameragrip met optische zoom en flitser, stereospeakers, groothoeklens en picoprojector. Andere fabrikanten zouden ook accessoires voor de apparaten kunnen maken. Helaas is er nog niets bekend over de prijs en beschikbaarheid van de nieuwe Moto X en zijn beide modellen, dus moeten we toch echt de officiële aankondiging van Motorola gaan afwachten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.