Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Vierde generatie Moto X te zien in gelekte renders

Geschreven door
Geplaatst op9 mei 2016, 11:01 CategorieAndroid

Er zijn renders gelekt waarop we mogelijk de vierde generatie van de Moto X te zien krijgen. De verwachting is dat de phablet in juli wordt aangekondigd. Op de renders is goed te zien hoeveel ruimte de camera in beslag zal nemen – ook steeds deze module behoorlijk uit.

Is dit de Moto X voor 2016?

Tot op heden is er nog maar weinig gelekt over de Moto X voor 2016. Maar nu zijn er wel renders naar buiten gebracht, die overeenkomen met de plaatjes die in december vorig jaar al aan het licht kwamen. Opvallend is natuurlijk de camera op de achterkant, die enorm veel ruimte inneemt. Ook steekt de module behoorlijk uit. Daarnaast is er ruimte voor de autofocus en een dubbele flitser. Aan de onderkant van de onaangekondigde phablet bevinden zich gaten voor onder meer het opladen en aan de zijkanten zitten enkele fysieke knoppen.

Met één van die knoppen kun je het toestel aan- en uitzetten en met de andere knop de volume bedienen. Aan de voorkant zit een homeknop, terwijl er aan de bovenkant van het apparaat – ook aan de voorkant – duidelijk infraroodsensoren te zien zijn. Verder zou er een vingerafdrukscanner aan de achterkant van het apparaat zitten, onder de camera. De verwachting is nu dat de nieuwe Moto X in juli wordt aangekondigd. Althans, dat meldt The Wall Street Journal. Lenovo, eigenaar van Motorola, heeft op dit moment nog niet gereageerd op de renders.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.