Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Vine lanceert een universele Windows 10-applicatie

Geschreven door
Geplaatst op5 mei 2016, 8:55 CategorieApplicaties

Twitter heeft op woensdagavond Nederlandse tijd Vine voor Windows 10 gelanceerd. Het betreft hier een universele Windows-applicatie, ook voor mobile. Je kunt de app nu gratis downloaden uit de Windows Store, onder andere voor tablets en pc’s.

Download nu Vine voor Windows 10

Twitter heeft Vine gelanceerd voor Windows 10. Twitter is de eigenaar van het populaire sociale netwerk waar korte video’s in worden gedeeld. De app staat nu in de Windows Store, waar die gratis gedownload kan worden voor tablets en pc’s. Twitter geeft aan dat deze Vine-app beschikt over de meeste functies die de andere applicaties ook beschikken. Je kunt video’s bekijken, kanalen bezoeken, accounts bekijken en notificaties ontvangen. Het mooiste is misschien nog wel dat je geen account nodig hebt voor het bekijken van de clips.

Vine voor Windows 10 zal standaard alle video’s binnen een pagina automatisch afspelen. Mocht je een specifieke clip in een loop willen bekijken, dan dien je even je vinger op de video te houden. Verder is er een Explore-tab (waar je nieuwe clips kunt ontdekken), een tab voor trends en voor virale Vines. Daarnaast zijn er specifieke Windows 10-functies, zoals ondersteuning voor Live Tiles – ook al werkt de app niet op Windows 10 Mobile. Daarnaast kunnen contentmakers de app ook gebruiken voor het produceren van verschillende video’s.

  • Vine
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.