Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘WhatsApp werkt aan een applicatie voor Windows’

Geschreven door
Geplaatst op2 mei 2016, 11:09 CategorieWindows

WhatsApp zou mogelijk werken aan een app voor Windows. Momenteel kun je de dienst al gebruiken binnen je browser, maar nog niet als losstaande app voor het platform van Microsoft. Het bedrijf achter de populaire chatapp heeft echter nog niets naar buiten gebracht.

Krijgt WhatsApp een applicatie voor Windows?

Dat WhatsApp een populair middel is om contact te blijven met je vrienden en familie, is een understatement. Desondanks is het voor Windows-gebruikers nog niet mogelijk een officiële native app te draaien op hun pc of tablet. Wel kun je natuurlijk gebruikmaken van de webinterface, maar een soepele applicatie is altijd welkom natuurlijk. Mogelijk krijgen we die ook in de toekomst, omdat er nu een gerucht is opgedoken over het bestaan van zo’n app. Het gerucht is gebaseerd op een downloadpagina die is opgedoken, waar de app op te zien zou zijn.

Niets is op dit moment nog bevestigd, maar het zou geen vreemde ontwikkeling zijn. WhatsApp is populair en blijft voorlopig nog wel even populair – dus een native Windows-app zou geen verkeerde investering zijn. Dezelfde bron meldt ook dat er mogelijk een Mac OS-versie zal uitkomen van de app, maar daar is net zo veel over naar buiten gebracht als de Windows-app. Het wachten is nu op WhatsApp, die mogelijk binnenkort een aankondiging zal doen. Tot die tijd scharen we alles omtrent deze apps nog onder het kopje ‘geruchten’.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.