Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘WhatsApp wordt snel voorzien van videobellen’

Geschreven door
Geplaatst op10 mei 2016, 9:52 CategorieAndroid

Als we de geruchtenmolen mogen geloven dat wordt WhatsApp binnenkort voorzien van de optie videobellen, waardoor je elkaar kunt zien tijdens het bellen. Er schijnt zelfs al een klein aantal gebruikers te zijn die beschikt over de feature, omdat ze een bètaversie van de dienst hebben.

Gerucht: videobellen wordt binnenkort toegevoegd aan WhatsApp

Dat WhatsApp de mogelijkheid videobellen zou krijgen, is geen nieuw gerucht meer. Vorig jaar dook dat gerucht al op, inclusief enkele screenshots. Nu lijkt het er echter op dat de functie sneller zal arriveren dan gedacht – sterker nog, er zouden zelfs als WhatsApp-gebruikers met een bètaversie zijn die de feature al aan het uitproberen zijn. Daarnaast is er een formulier opgedoken met daarop vertalingsverzoeken vanuit het bedrijf, waar verschillende mensen enkele woorden en zinnen vertalen naar allerlei verschillende talen.

Zinnen zoals ‘Video call’ of ‘Video call is unavailable at this time.’ zijn te lezen op dat formulier, waardoor dus de gedachte leeft dat WhatsApp de functie snel zal toevoegen. Daarnaast zou de berichtendienst werken aan de mogelijkheid mensen uit te nodigen voor een groep met qr-codes of nfc-tags. Ook wordt er gezegd dat de dienst binnenkort wordt voorzien van een terugbellenknop en de mogelijkheid zip-bestanden te openen. Helaas heeft het bedrijf achter de app nog niets bevestigd en moeten we het dus voorlopig doen met de geruchten.

  • WhatsApp
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.