Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Xiaomi kondigt officieel de Xiaomi Mi Max aan

Geschreven door
Geplaatst op10 mei 2016, 10:26 CategorieAndroid

De Chinese fabrikant Xiaomi heeft officieel de Xiaomi Mi Max onthuld: een phablet met een scherm van 6,44-inch en een dikte van 7,5 millimeter. Volgens de fabrikant zou het apparaat daardoor nog steeds in je broekzak passen – er wordt zelfs een foto geleverd met de phablet in een broekzak.

Dit is de Xiaomi Mi Max

Xiaomi heeft officieel de Xiaomi Mi Max onthuld. Dit is een phablet met een 6,44″-scherm en een dikte van 7,5 millimeter. Xiaomi claimt dat het Android-apparaat daardoor gewoon in je broekzak past en levert zelfs een foto met bewijs af van die bewering. Maar hoe groot de broek of de zak in kwestie is, weet niemand. Onder de motorkap van de Mi Max zit een Qualcomm Snapdragon 650 of Snapdragon 652, evenals 4GB aan werkgeheugen. Ook is er nog genoeg ruimte voor een redelijk grote batterij, met een vermogen van 4850mAh.

Aan de achterkant zit een camera van zestien megapixel, terwijl er aan de voorkant een camera zit van vijf megapixel. Ook is er een vingerafdrukscanner aanwezig en kunnen we rekenen op de nieuwste versie van MIUI, de Android-skin van Xiaomi, die mogelijk gebaseerd is op Android 6.0 Marshmallow. Ook wordt de Xiaomi Mi Max voorzien van tot 128GB aan interne opslagruimte en is er ruimte voor twee sim-kaarten. Afhankelijk van het model met de specs die je kiest, variëren de prijzen van 201 tot 269 euro.

xiaomi-mi-max-aankondiging-broekzak

Wanneer de phablet naar Nederland komt, is momenteel niet bekendgemaakt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.