Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Xiaomi Mi Max te zien bij de TENAA: krijgt 6,44″-scherm

Geschreven door
Geplaatst op5 mei 2016, 10:15 CategorieAndroid

De Xiaomi Mi Max is langs de TENAA gegaan, de Chinese communicatiewaakhond die te vergelijken is met de Noord-Amerikaanse FCC. Omdat het toestel nu is gekeurd, weten we inmiddels wat we ervan mogen verwachten: in elk geval een scherm van 6,44-inch.

Xiaomi Mi Max krijgt een 6,44″-scherm

De Xiaomi Mi Max is door de TENAA gekeurd, de Chinese communicatiewaakhond vergelijkbaar met de Amerikaanse FCC. Daardoor weten we nu ongeveer wat we van de phablet mogen verwachten. Zo zal het apparaat worden voorzien van een 6,44″-scherm met een schermresolutie van 1920 bij 1080 pixels en een metalen body. Onder de motorkap zit een Qualcomm Snapdragon 650-processor (hexacore, 1,4GHz) en Adreno 510-gpu. Er verschijnen twee versies van de phablet: 2GB RAM/16GB ROM en 3GB RAM/32GB ROM.

xiaomi-mi-max-tenaa-2

Er zijn twee camera’s aanwezig. Eentje van zestien megapixel (achterkant) en eentje van vijf megapixel (voorkant). Ook is er een vingerafdrukscanner aanwezig op de achterkant, evenals een batterij van 4000mAh. Als software wordt MIUI 8 meegeleverd, die is gebaseerd op Android 6.0.1 Marshmallow. De verwachting is dat Xiaomi de Mi Max op 10 mei gaat aankondigen, samen met een nieuwe fitnesstracker (die al vertraging heeft opgelopen). De goedkoopste versie van de Xiaomi Mi Max zou 200 dollar (ongeveer 175 euro) gaat kosten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.