Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

YouTube op Android ontvangt Autoplay en navigatieknoppen

Geschreven door
Geplaatst op4 mei 2016, 10:43 CategorieAndroid

Google heeft een update uitgerold voor de mobiele applicatie van YouTube op Android. De app beschikt nu over Autoplay en twee extra navigatieknoppen waarmee gebruikers voor de volgende of de vorige video kunnen kiezen. De update is nog niet bij iedereen aangekomen.

YouTube op Android krijgt drie extra knoppen

Google heeft een update uitgebracht voor YouTube op Android (nog niet op iOS). Deze update voegt onder meer de Autoplay-functie toe. Wanneer deze functie aanstaat (hij staat automatisch aan), dan zal de volgende video vanzelf worden afgespeeld wanneer de huidige video is afgelopen, ook buiten playlists om. De volgende video in de rij is een video die is gekozen op basis van de aanbevelingen die de app sowieso doet. Je kunt deze feature ook uitzetten wanneer je het irritant vindt dat de app bepaalt welke video je daarna moet kijken.

De videospeler beschikt nu ook over twee navigatieknoppen. Met die knoppen kun je een volgende of de vorige video selecteren, ook wanneer je Autoplay hebt uitgeschakeld. De terugknop fungeert overigens niet hetzelfde als de terugknop in het navigatiemenu van Android – je gaat alleen terug naar de vorige video. Momenteel is Google nog bezig met het uitrollen van de update voor YouTube op Android. Het is niet te zeggen wanneer de update aankomt. Mogelijk is het een server side-update, omdat sommige apparaten de knoppen al wel zien.

  • YouTube
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.