Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘YouTube werkt aan nieuwe app voor uploaden van video’s’

Geschreven door
Geplaatst op10 mei 2016, 10:10 CategorieAndroid

YouTube zou momenteel werken aan een nieuwe app waarmee contentmakers sneller en gemakkelijker video’s kunnen bewerken en uploaden naar het netwerk. Nu bestaat YouTube Creator Studio al, maar met die app kun je dus geen video’s uploaden.

Nieuwe app voor contentmakers op YouTube

Er is een gerucht verschenen over een nieuwe app voor contentmakers die op YouTube actief zijn. Met deze applicatie zou het eenvoudiger moeten worden video’s te bewerken en te uploaden vanaf mobiele apparaten, zoals een tablet. Nu bestaan er al mogelijkheden daarvoor, maar die zijn niet heel breed en soms ook niet toereikend. Daarnaast bestaat de app YouTube Creator Studio al, maar met die app kun je alleen de analytics in de gaten houden en in contact komen met de mensen die een comment achterlaten op je video’s.

Deze nieuwe YouTube-app zal een geheel nieuwe applicatie moeten worden en geen update van de Creator Studio, als we de geruchtenmolen mogen geloven. De software zal de gebruiker enkele templates aanbieden, zodat er minder bewerkt hoeft te worden (afhankelijk van het type video dat je wil maken, natuurlijk). Verder is het nog niet bekend wat voor bewerktools video editors gaan krijgen, maar duidelijk is in elk geval dat contentmakers een video kunnen opnemen, bewerken en uploaden binnen enkele, eenvoudige stappen.

Deze informatie is gebaseerd op een e-mail die nu rondgaat, waarin mensen zich kunnen aanmelden voor de bèta.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.