Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

1000 stuks van OnePlus 3 al vanaf 6 juni te koop

Geschreven door
Geplaatst op2 juni 2016, 20:12 CategorieAndroid

Fabrikant OnePlus heeft bekendgemaakt dat het duizend toestellen van de OnePlus 3 alvast wil verkopen vanaf 6 juni, als vroege verrassing. OnePlus maakt dan wellicht geen gebruik meer van het invite-systeem, toch weet het bedrijf de consument warm te krijgen.

Vanaf 6 juni te koop: de OnePlus 3

De OnePlus 3 wordt binnenkort officieel onthuld: op 14 juni midden in de nacht, Nederlandse tijd. Maar het ziet ernaar uit dat we nu al te maken hebben met een vroege verrassing. OnePlus maakt namelijk bekend dat er duizend pre-order toestellen te koop zullen zijn vanaf 6 juni, voor een nog onbekende prijs. Nu het bedrijf geen gebruik meer maakt van het invite-systeem, moet het de consument op een andere manier warm laten lopen voor het product en exclusiviteit zorgt altijd voor een gewild product onder de mensen.

Waarschijnlijk gaat de OnePlus 3 zo’n 380 tot 420 euro kosten. Dat is even afhankelijk van de versie die je wil aanschaffen, zoals het nu lijkt. Als we de geruchten mogen geloven, dan krijgt de nieuwe OnePlus een variant met 4GB aan werkgeheugen en een variant met 6GB aan werkgeheugen. Voor de rest moeten de toestellen gelijk zijn aan elkaar, met een 5,5″-scherm en een Qualcomm Snapdragon 820-processor en 64GB aan interne opslagruimte. Helaas is het wel zo dat de toestellen die op 6 juni gekocht zijn, na 14 juni worden geleverd.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.