Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

3D Touch-actie laat user appdownloads prioriteren op iOS 10

Geschreven door
Geplaatst op28 juni 2016, 17:44 CategorieiPad

Er is een nieuwe feature ontdekt in de bèta van iOS 10. Mensen met een iPhone 6S of 6S Plus krijgen namelijk toegang tot een nieuwe snelkoppeling waarmee het mogelijk is een app voorrang te geven op een andere app, wanneer er meerdere apps tegelijkertijd worden gedownload.

Apps voorrang geven op iOS 10

Er zijn verschillende situaties voor te stellen waarin je als iOS-bezitters meerdere apps tegelijkertijd downloadt. Je hebt net een nieuwe iPhone of iPad en bent hem aan het instellen. Of je hebt je oudere toestel eens helemaal leeggemaakt en wil met een frisse start beginnen en alleen de broodnodige apps downloaden. Hoe dan ook, binnen iOS is het dan mogelijk apps voorrang te geven op andere applicaties, zodat je sneller toegang hebt tot de applicaties die je echt nodig hebt (want anders is die sowieso als laatste aan de beurt, dat zijn de regels).

De mensen die momenteel de bèta van iOS 10 op hun iPhone 6S of iPhone 6S Plus hebben draaien, hebben een nieuwe feature ontdekt die dat prioriteren moet vereenvoudigen. Wanneer je het icoontje van een app, die gedownload wordt, even ingedrukt houdt, dan verschijnt er de optie die app voorrang te geven op andere apps. Dit is een 3D Touch-actie, waaronder oudere iPhones (en iPads, voor wat het waard is) daar geen toegang tot hebben. Op die apparaten die je nog altijd handmatig alle andere apps te pauzeren voor het verlenen van voorrang.

  • Delen:
Apple iPhone 6S Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.