Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Afbeeldingen van Lenovo’s Project Tango opgedoken

Geschreven door
Geplaatst op8 juni 2016, 9:38 CategorieAndroid

Mogelijk is de eerste afbeeldingen van de smartphone van Project Tango, geproduceerd door Lenovo in samenwerking met Google, opgedoken. Over deze phablet wordt gezegd dat die een scherm van 6,4-inch gaat krijgen.

Is dit de smartphone van Project Tango?

Over enkele dagen is het mogelijk zover: dat kondigt Lenovo tijdens Lenovo Tech World 2016 de smartphone van Project Tango aan. Deze telefoon zal echter meer tablet dan smartphone worden, omdat het scherm waarschijnlijk 6,4-inch groot zal zijn. Eerder deze week kwam al naar buiten dat de fabrikant het apparaat de Lenovo PHAB2 Pro wil gaan noemen en vandaag zijn er voor het eerst afbeeldingen opgedoken waarop we mogelijk de phablet te zien krijgen. De afbeeldingen zijn gelekt door een populaire Twitter-kanaal, genaamd OnLeaks.

lenovo-project-tango-smartphone-lek-2

Op de foto’s zien we een phablet met een aluminium body en drie camera’s op de achterkant. Die camera’s zijn nodig voor het in kaart brengen van je omgeving. Samen met die camera’s zijn er nog een aantal andere sensoren die daaraan meewerken, maar die zien we niet op de foto’s. Verder zien we een vingerafdrukscanner in het midden van het apparaat (eveneens de achterkant) en zien we op de voorkant capacitieve knoppen zitten (wat opmerkelijk is, aangezien Google heeft meegewerkt aan het design). Het wachten is nu op de aankondiging.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.