Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Alle games van Telltale Games komen naar Windows Store

Geschreven door
Geplaatst op1 juni 2016, 11:04 CategorieApplicaties

Telltale Games heeft bekendgemaakt zijn oudere games ook naar de Windows Store te brengen, voor zowel Windows-pc’s, -tablets als -smartphones. De spellen worden dus onderdeel van het universele Windows 10-platform.

Spellen van Telltale Games komen naar de Windows Store

Telltale Games is een bekende spelmaker die voornamelijk games uitbrengt die sterk leunen op hun verhaal, de twists en de manier waarop de speler met de situatie omgaat. De keuzes die een speler maakt tijdens zijn avontuur worden meegenomen naar latere punten in een verhaal en worden ook meegenomen naar een volgend deel in de serie. In één geval, tot nu toe, zijn die keuzes ook al meegenomen naar een compleet nieuwe serie, waardoor je keuzes toch wel steeds zwaarder beginnen te wegen. En dat is de kracht van dit soort videogames.

De spellen zijn al op een groot aantal spelcomputers en mobiele apparaten beschikbaar, maar niet alle spellen zijn nu te downloaden uit de Windows Store. Minecraft Story Mode was slechts de eerste in de serie spellen die nu voor het platform zullen verschijnen. Het is momenteel niet bekend wanneer we welke titel mogen verwachten, maar de ontwikkelaar belooft dat we binnen nu en een jaar toch wel alles moeten hebben gehad, zoals The Walking Dead (seizoen één en twee), The Wolf Among Us, Tales from the Borderlands en nog veel meer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.