Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Amazon kondigt aluminium versie van Fire HD 10-tablet aan

Geschreven door
Geplaatst op3 juni 2016, 10:25 CategorieAndroid

Amazon heeft een nieuwe Fire HD 10 aangekondigd. Deze versie van de tablet heeft een behuizing van aluminium en beschikt over 64GB aan opslagruimte. Daarnaast heeft Amazon de tablet ook nog in andere kleuren aangekondigd, maar dan zonder die 64GB aan opslagruimte.

Nieuwe Fire HD 10 van Amazon

Amazon heeft deze week nieuwe modellen van de Fire HD 10 aangekondigd. Het gaat hier om een nieuwe serie tablets. Op de afbeelding hierboven zien we één van die nieuwe modellen, eentje met een aluminium behuizing en 64GB aan interne opslagruimte. Dit is de eerste keer dat het online warenhuis een tablet met deze materialen én zo veel interne opslagruimte uitbrengt. De 64GB-versie is overigens nu alleen beschikbaar in de kleur zilver. Wanneer je voor zwart of wit kiest, dan zal het opslaggeheugen ook automatisch mee veranderen op de site.

Mocht je toch liever een zwarte of witte willen, dan is het goed om te weten dat de opslagruimte altijd met een micro-sd-kaart tot 128GB uit te breiden is, dit geldt voor alle modellen van de Fire HD 10. Deze tablet beschikt over een scherm van 10,1-inch en een schermresolutie van 1280 bij 800 pixels. Dat levert een gemiddelde pixeldichtheid van 149 pixel per inch op. Je kunt de nieuwe tablets nu bestellen op de verkoopwebsite, waar de prijzen kunnen oplopen tot 289,99 dollar voor het duurste model en 229,99 dollar voor het goedkoopste model.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.