Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Amazon lanceert nieuwe goedkope Kindle e-reader

Geschreven door
Geplaatst op22 juni 2016, 16:22 CategorieHardware

Amazon heeft op woensdag een gloednieuwe Kindle e-reader in zijn digitale schappen geplaatst. Het gaat om een zeer goedkope e-reader, die de nodige vooruitgang heeft geboekt in vergelijking met zijn voorganger. Voor een bedrag van 81,34 euro inclusief BTW en verzendkosten kun je al de eigenaar worden van een gloednieuwe e-reader van Kindle.

Verbeteringen van de nieuwe Kindle e-reader

Amazon heeft ervoor gekozen om zijn nieuwe e-reader te voorzien van een ronder design. Op die manier zou het apparaat beter vast te houden zijn. Daarnaast is de e-reader lichter dan zijn voorganger, dunner en beschikt hij over meer werkgeheugen. Amazon heeft er voor de nieuwe e-reader ook voor gezorgd dat je voortaan een draadloze koptelefoon kunt gebruiken om de boeken voorgelezen te krijgen. Dat wordt mogelijk gezien het feit dat het apparaat beschikt over Bluetooth-audio.

Prijs en beschikbaarheid

De Kindle e-reader uit de achtste generatie is via de officiële website van Amazon te bestellen in de kleuren zwart en wit. Voor 81,34 euro kun je de e-reader met een interne opslagruimte van 4GB bemachtigen. Vanaf 20 juli 2016 wordt de e-reader geleverd. Ander nieuws dat Amazon naar buiten heeft gebracht, is dat ook de Kindle Paperwhite vanaf nu in de kleur wit beschikbaar is.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.