Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Anniversary Update Windows 10 verschijnt 2 augustus’

Geschreven door
Geplaatst op28 juni 2016, 17:34 CategorieWindows

Microsoft heeft wellicht per ongeluk de beschikbaarheidsdatum van de Anniversary Update voor Windows 10 naar buiten gebracht via zijn eigen website. Het bedrijf heeft op moment van schrijven nog niet gereageerd op de gelekte datum.

Gerucht: Anniversary Update verschijnt op 2 augustus

Toen Microsoft de Anniversary Update voor Windows 10 aankondigde, maakte het bedrijf ook bekend dat we de update zo rond het eerste jubileum van het besturingssysteem mochten verwachten. De verwachting was dan ook dat Microsoft zo rond 29 juli de grote update zou uitbrengen, maar tot op heden heeft de softwaregigant nog niets officieel losgelaten over de beschikbaarheid. Desondanks is er al wel een datum gelekt op de eigen website van Microsoft: 2 augustus. En dat zou goed kunnen, een paar dagen na die 29ste juli.

Het bericht verscheen in het nieuwscentrum van Microsoft, maar is inmiddels alweer verwijderd (maar nog wel in het archief der internet te zien). Mocht ook die pagina verdwijnen, dan kun je ook terugvallen op de onderstaande screenshot die we gemaakt hebben. Aangezien het bericht binnen het nieuwscentrum van Microsoft is verschenen, lijkt het ons duidelijk dat het bedrijf binnenkort de aankondiging officieel wil gaan maken. Blijkbaar stond het bericht zelfs al klaar… Microsoft heeft echter niet gereageerd op de beschikbaarheidsdatum.

windows-10-anniversary-update-2-augustus

  • Delen:
Microsoft Surface Pro 4
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.